Tandlægerne Torvegade i Nørresundby
Følg os på facebook

Tandblegning i Aalborg og Nørresundby

Hvis man ønsker et hvidere smil, så kan vi hos Tandklinikken Torvegade hjælpe. Vi har erfaring med at udarbejde hjemmeblegning til klienter, som gerne vil have hvidere tænder, på en skånsom måde.

Hjemmeblegning giver frihed

Hjemmeblegning har den store fordel, at klienten selv bleger tænderne derhjemme. Dermed har han/hun frihed til selv at vælge, hvornår blegningen skal foregå. Derudover er det heller ikke nødvendigt med et opfølgende besøg i vores klinik.

Selve behandlingen

Hos os udfører vi såkaldt tandlægeassisteret hjemmeblegning. Allerførst laver vi et aftryk af klientens tænder, som vi bruger til at fremstille blegeskinner. Blegeskinnerne skal kun laves én gang, og de kan bruges ad adskillige omgange. Dernæst udstyrer vi klienten med sikre hjemmeblegningsprodukter samt en udførlig instruktion i, hvordan produkterne anvendes.

Vores hjemmeblegning inklusiv blegeprodukter har en fast pris på 2.500kr.

Blegningen kan medføre at tænderne er mere følsomme overfor kulde. Denne gene er forbigående, og kan afhjælpes med tandpasta mod følsomme tandhalse eller GC Toothmousse.

Efter en hjemmeblegning er dine tænder synligt hvidere i lang tid bagefter – ofte år. Dette afhænger dog også af om man ryger og hvor mange misfarvende føde – og drikkevarer, som man indtager.

 

I sikre hænderHos os vægter vi faglighed og professionalitet højt. Derfor kan du være sikker på, at vores tandlæge og tandplejer er omhyggelige og præcise i deres arbejde.  Deres faglige dygtighed gør dem i stand til at besvare dine spørgsmål.

 

Er du nysgerrig? Så ring til os

Vi kan kontaktes på telefon 98 19  10 33, hvis du vil høre mere om hjemmeblegning. Vi vil med glæde blandt andet svare på alle spørgsmål, der vedrører selve behandlingen eller benyttelsen af blegningsprodukterne. Vi har desuden klinik i Nørresundby.